Állatorvos-szemész szakellátás

Klapka Állatorvosi Rendelő – állatorvos-szemész szakellátás

Állatorvosi szemészeti rendelőnk speciális vizsgálati eszközökkel felszerelt, valamint a legújabb diagnosztikai és gyógyítási eljárásokat alkalmazó rendelő.

Állatorvos szemészet területre szakosodott kollégák

Csapatunk az állatorvos-szemész szakterületet jól ismerő és képzett orvosokból és asszisztensekből áll.

A szemészeti ellátásban résztvevő állatorvosok: Fenyves Ildikó, Abuzant Balázs, Kröninger Kata, Tikos Réka és Péczely Zita (jelenleg szülési szabadságon)

Minden Európai állatorvosi szemészeti kongresszuson aktívan részt vesz  legalább egy állatorvosunk, így biztosítjuk a kezelt állatok számára a naprakész és magas szintű szemészeti ellátást. Kollégáink a Kisállat Szemészeti Egyesület rendes, vizsgával rendelkező tagjai.

Nagy hangsúlyt fektetünk az oktatásra, rendelőnk az Állatorvostudományi Egyetem Oktató Klinikája, hallgatóinknak magas szintű tudást igyekszünk átadni. Munkatársaink számos egyetemi és állatorvosi kamarai konferencián előadóként jelen vannak. Büszkék vagyunk a kollégáink és hallgatóink szakmai segítésére, ezen célból készült az igen nagy sikereket elért első magyar nyelvű kisállat szemészeti könyv, melynek fő szerzője Fenyves Ildikó kollégánk.  E könyv (Kérdések és válaszok a Kisállatszemészetben) két nyelven jelent meg Budapesten 2018-ban, a Magyar Állatorvosi Kamara kiadásában, magyar és angol nyelven.

Egyedülálló szemészeti műtéti eszközök és műtéti protokoll

Új szemészeti műtőnkben 2013 óta  lehetőség van mikrosebészeti szemészeti beavatkozások elvégzésére is. Operációs mikroszkópunk beszerzése hazánkban egyedülálló az állatorvosi rendelők között. Ez a speciális, szemsebészetre alkalmazott eszköz lehetővé teszi a legújabb műtéti eljárások alkalmazását.

Állatorvos-szemészet szakellátás:

Bejelentkezés:

  1. megkönnyíti munkánkat ha az alábbi bejelentkező lapot kitöltve jelentkezik vizsgálatra!
  2. telefonon: +3670 701-4022

CÍM: 2092 Budakeszi, Eperjes u. 9

klapkaszemeszet@gmail.com
+3670 701-4022

Rendelési idő:

Hétfő: 09:00-19:00

Kedd: 09:00-19:00

Szerda: 09:00-19:00

Csütörtök: 09:00-19:00

Péntek: 09:00-19:00

(Valamelyik állatorvos szabadsága esetén a rendelési idő változhat!) Rendelési idő orvosonként
Copyright 2014 Kisállat Szemészet. Minden jog fenntartva.
error: Content is protected !!