Kutya szembetegségek és macska szembetegségek tájékoztatói

A kutya szembetegségek és macska szembetegségek diagnosztizálása és gyógyítása mellett a teljes körű szemészeti szakvizsgálataink során célunk, hogy érthetően elmagyarázzuk az állattartó számára az állata szemészeti betegségét, a betegség kezelését, a betegség lefolyását. Mivel a kutya szembetegségek és macska szembetegségek eltérőek a humán szemészeti kórképektől, fontos a betegségek ismertetése. Sok esetben az aggódó gazdi, amikor valamilyen kóros elváltozást vesz észre a kedvence szemén, azonnal az interneten kezd el ezzel kapcsolatban információt keresni. Sajnos sok olyan tájékoztató található, amely pontatlanul, nem megfelelően tájékoztatja a tulajdonost az adott szembetegséggel kapcsolatban. Emiatt is tartottuk fontosnak létrehozni honlapunkat, amely a megfelelő információt nyújtja az érdeklődők számára a macska és kutya szembetegségekről.

Az alábbi tájékoztatókat mi magunk készítettük el, a közzétett képek pedig a saját betegeinkről készültek. A szemészeti betegségek leírásai segítik a tájékozódást a kutya szembetegségek és macska szembetegségek területén:

Rendelőnkben teljes körű szemészeti szakvizsgálatot végzünk el kutyák, macskák esetében.

A macska és kutya  szembetegségek diagnosztizálása és gyógyítása mellett célunk, hogy érthetően elmagyarázzuk az állattartó számára, az állata szemészeti betegségét, a betegség kezelését, a betegség lefolyását.

Mivel a macska és kutya szembetegségek eltérőek a humán szemészeti kórképektől, fontos a betegségek ismertetése. Sok esetben az aggódó gazdi, amikor valamilyen kóros elváltozást vesz észre a kedvence szemén, azonnal az interneten kezd el ezzel kapcsolatban információt keresni. Sajnos sok olyan tájékoztató található, amely pontatlanul, nem megfelelően tájékoztatja a tulajdonost az adott szembetegséggel kapcsolatban. Emiatt is tartottuk fontosnak létrehozni honlapunkat, amely a megfelelő információt nyújtja az érdeklődők számára. Az alábbi tájékoztatókat mi magunk készítettük el, a közzétett képek pedig a saját betegeinkről készültek.

A szemészeti betegségek leírásai segítik a tájékozódást a kutya és macska szembetegségek területén:

[widgets_on_pages id="betegsegek"]

Állatorvos-szemészet szakrendelés:

+3630 263-7762
INFO@ALLATORVOS.NET
Útvonaltervezés »

Rendelési idő:
Hétfő: 09:00-19:00
Kedd, csütörtök: 10:00-18:00
Szerda, péntek: 10:00-20:00
Szombat: 09:00-19:00 (csak sürgősségi/ügyeleti szemészet)
Copyright 2014 Kisállat Szemészet. Minden jog fenntartva. | A honlapot összeállította:
error: Content is protected !!